areyun's FotoPage

By: areyun san

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 02:35 Email | Share | | Bookmark
Buka Puasa...

 
 
 
View all 4 photos...
Dapat jemputan buka puasa beberapa hari sebelum menjelang raya....






Monday, 6-Oct-2008 03:17 Email | Share | | Bookmark
Jualan Kerepek Raya+Biskut Raya

 
 
 
View all 10 photos...
Sebelum raya sempat singgh di jualan kerepek raya area rumah..





Thursday, 7-Aug-2008 19:04 Email | Share | | Bookmark
Biskut Raya?

ni dia alamatnya
coklat chip
 
View all 10 photos...







Edisi Biskut Raya untuk ditempah. Sebenarnya biskut-biskut ni kawan yang punya. Yan yang buat kek kahwin yani tu. Kesempatan dtg rumah dia mcm-mcm jenis biskut dia suruh rasa. Sampaikan leka mkn biskut tak sedar dah nk abis rupanya! Dasyat betul kalau nmpk biskut. Hehe..jadi sesiapa yg brminat bolehla mnghubungi beliau di alamat yg disertkn dlm gmbr.




Wednesday, 6-Aug-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Eliyani Hafiza dan Shahrizal

kek coklat
close up
lagi
View all 10 photos...
Selamat Pengantin Baru Moga Kekal Selamanya. Ramai tetamu yg hadir dan yg pasti tgk fotographer yg amik gmbr Yani sgtla teruja sbb pakai Nikon D80 uhuhu..

Sesiapa yg nk order untuk apa2 function pun boleh kat Ajue Enterprise 03-3149 1107 Cik Laily or Cik Yan. Harga sgt reasonable dan rasa dijamin sedap dan halal.







Saturday, 19-Jul-2008 09:52 Email | Share | | Bookmark
Sundanese Food @klcc

menu
for children
 
View all 12 photos...



*rasa dan suasana = Excellent



Melangkah ke restoran ini bagai berada di negara seberang. Alunan muzik tradisional membuai rasa mau tidur tapi bagus. Makan pun penuh sopan ikut alunan muzik yang dipasang walaupun perut berdendang rancak. Akibat keterujaan menembak gambr menu, pelayan restoran memberi dessert yang melebihi kuota sambil tersenyum melihat kejakunan penembak gmbr hahaha..mekasih.. . Yang mengiring geleng kepala senyum simpul. "lepas ni bwk je budak ni makan kt mana2 gerenti dpt extra meals!"




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net